WE WANT YOU!

FES-TE VOLUNTARI/A

    Com ens vols ajudar?

     

    *En compliment del que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per La Insòlita - plataforma d’accions culturals, en el registre de l’activitat de tractament habilitat a l’efecte, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud per a la informació del Festival Insòlit. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb la finalitat esmentada i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la.
    La Insòlita - plataforma d’accions culturals és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació del tractament quant a les dades facilitades. Per exercir els drets indicats us heu d’adreçar per escrit a:
    La Insòlita C/ Hostal de Santanyi 3. Esc 2, Planta 2 1ª 07002 Palma (Illes Balears). De la mateixa manera, la Insòlita es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat dels fitxers.