la-catenaria-y-el-arco

Santiago del Águila & Manuel Bouzas

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentam!

Santiago del Águila (Madrid, 1992), és arquitecte graduat amb matrícula d’honor per l’Escola d’Arquitectura San Pablo CEU de Madrid l’any 2018. És primer premi extraordinari de projecte fi de carrera per la Universitat San Pablo CEU i esment d’honor en els premis COAM PFC 2018. Ha treballat amb arquitectes de reconegut prestigi com Junya Ishigami i IDOM.

 

Manuel Bouzas (Pontevedra, 1993), és arquitecte graduat amb matrícula d’honor per l’Escola d’Arquitectura de Madrid (ETSAM) l’any 2018. És primer premi PFC Arquitectura amb EÑE de Fachada Ligera 2018, Primer premi PFC ASCER d’Arquitectura Ceràmica 2019 i Segon premi COAM PFC 2018. Ha desenvolupat treballs de recerca al Tòquio Institute of Technology i ha treballat amb arquitectes de reconegut prestigi com a Aires Mateus, Atelier Bow-Wow, i IDOM.

 

Santiago i Manuel es van conèixer casualment en la barra d’un bar i des de llavors treballen junts.

 

Els seus projectes han estat reconeguts i exposats en el pavelló espanyol de la XVI Biennal de Venècia 2018, en el Col·legi d’Arquitectes de Madrid i en el Col·legi d’Arquitectes de La Rioja. El seu treball ha estat publicat en diversos mitjans especialitzats com a Passatges d’Arquitectura, TC Quaderns, Trä, Fissures i en mitjans digitals com Plataforma Arquitectura, Archdaily, Arquitectura viva, Metalocus i Domus.

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?