autors3

Sandra Pintos Pérez & Sergio Cañas Vadillo

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentem!

Arquitectes per la universitat d’Alcalà d’Henares. Han enfocat el seu interès en la innovació social, els processos participatius i el disseny com a eina de canvi.

 

Sandra Pintos Pérez ha col·laborat recentment a “Cosiendo Teután”, un projecte desenvolupat junt amb l’antropòloga Elisabeth Lorenzi a Medialab-Prado (Madrid) en el que van generar xarxes a través de processos participatius, repensant l’espai públic i visibilitzant l’ocorregut a la ciutat mitjançant l’activitat tèxtil. Durant la seva formació com a arquitecte ha cercat sempre la integració social, tant al seu Treball Final de Grau (“Espacios Multisensoriales para la estimulación temprana en ninos”), com en el seu Treball de Final de Màster (“Cosiendo Vacíos: Proyecto para la integración de la mujer refugiada.”)

 

Sergio Cañas Vadillo ha format part de diferents estudis al sector de l’arquitectura, l’interiorisme i el disseny gràfic. Al 2014 va participar junt amb Fernando Quesada López al projecte d’investigació “Arquitectura Autre en España 1963-73”. El seu interès per l’arquitectura sostenible el va portar a desenvolupar més tard el Treball Final de Grau “Hacia el 2020, Nearly Zero Energy Buildings”. Un any després, amb el projecte “Conectando Historias”, va col·laborar de forma activa al procés participatiu realitzat des de l’Ajuntament de Madrid per a la recuperació del Mercat de Legazpi.

 

Ara, després de constituir-se com equip, cercant nous reptes, veuen a l’Insòlit Festival l’oportunitat de desenvolupar les seves idees i posar en pràctica el seu aprenentatge.

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?