RUTES INSÒLITES

Itinerari guiat per l’historiador Gaspar Valero

 

CIUTAT ALTA

 

– Dimecres 3 de juliol (17h)

 

– Divendres 5 de juliol (17h)

 

CIUTAT BAIXA

 

– Dijous 4 de juliol (11h)

 

– Dissabte 6 de juliol (11h)

 

Preu Activitat: 7€/persona

 

Per tal d’engrescar a les persones que encara no coneixen els patis, hem organitzat dues visites guiades a diferents patis de Palma amb l’historiador Gaspar Valero, on també ens podrem sorprendre amb les diferents intervencions efímeres dels patis de l’INSÒLIT. Una activitat organitzada pel Grup Segall-Caires Culturals.

  Nom i Cognoms (obligatori)

  Correu electrònic (obligatori)

  Selecciona dia
   
  CIUTAT ALTA - Dimecres 3 de juliol 17hCIUTAT BAIXA - Dijous 4 de juliol 11hCIUTAT ALTA - Divendres 5 de juliol 17hCIUTAT BAIXA - Dissabte 6 de juliol 11h

  Número de persones

  Accepto i entenc el preu de la ruta*
   
  7€/Persona

  *En compliment del que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, us informam que les dades recollides seran incloses en un o més fitxers gestionats per La Insòlita – plataforma d’accions culturals, en el registre de l’activitat de tractament habilitat a l’efecte, la finalitat dels quals és gestionar la vostra sol·licitud per a la informació del Festival Insòlit. Les dades sol·licitades són necessàries per complir amb la finalitat esmentada i, per tant, el fet de no obtenir-les impedeix aconseguir-la.
  La Insòlita – plataforma d’accions culturals és la responsable del tractament de les dades i com a tal us garanteix els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació del tractament quant a les dades facilitades. Per exercir els drets indicats us heu d’adreçar per escrit a:
  La Insòlita C/ Hostal de Santanyi 3. Esc 2, Planta 2 1ª 07002 Palma (Illes Balears). De la mateixa manera, la Insòlita es compromet a respectar la confidencialitat de les vostres dades i a utilitzar-les d’acord amb la finalitat dels fitxers.