foto-equipo-impluvium

Rosa Moreno, María Abellán e Irene García

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentem!

Som Rosa Moreno, María Abellán i Irene García, dedicades a les arts efímeres i l’escenografia urbana. Estem estudiant el Màster d’Arquitectura Efímera de l’ETSAM (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Madrid), i després d’haver col·laborat durant mesos en activitats lectives, vam començar al 2017 una iniciativa compartida que manté un enfocament escenogràfic de l’arquitectura efímera. Dissenyem i realitzem instal·lacions basades en l’escenografia i la interacció, mitjançant medis tant analògics com digitals. El nostre objectiu és crear instants que connectin amb les qüestions artístiques, culturals i socials de l’actualitat. Creiem en el que és temporal, la sostenibilitat i en el color. I volem trobar noves maneres d’entendre l’arquitectura i el disseny.

 

Som un equip molt treballador i optimista. Tenim moltes ganes de seguir dissenyant i construïnt noves creacions mentre mengem napolitanes de xocolata.

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?