foto-equipo-baztan

Pati Baztán & Manu Da Costa

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentem!

Pati Baztán és arquitecta llicenciada al 2008 per la Universitat de Barcelona. Des de fa tres anys es dedica exclusivament a l’art visual. Ha participat a diverses intervencions efímeres com a “Girona, temps de flors ” o la Fira de Tàrrega amb una intervenció de més de 500 m2, i ha treballat en diversos estudis d’arquitectura i paisatgisme com ara Pich Aguilera, José Luis Mateo o Aspecte Paisatge.

 

Amb experiència a diversos països com França, Uruguay, Brasil o Sèrbia, actualment està centrada en la investigació d’una nova tècnica pictòrica de creació pròpia a la que ha anomenat Earth skin. Es tracta d’una textura negra, d’aparença satinada, realitzada amb pigments naturals a l’aigua que es contraposa al buit mat i cru de la tela del llenç. Podria semblar una pell orgànica, viva, amb les seves arrugues de vellesa i les seves parts terses de juventut. Les seves pintures, de la familia de l’expressionisme abstracte, reivindiquen l’instint més primigeni, més animal, la intuïció com a motor creatiu.

 

La seva obra s’ha presentat a varies galeries, centres d’art i museus d’arreu de Catalunya, actualment és artista de la galería Miquel Alzueta de Barcelona.

 

Manu Da Costa és fotògraf, amb estudi a Barcelona. El seu treball, amb nombroses publicacions en revistes de tot el món, ha estat sempre a cavall entre el disseny i la moda. El seu interès artístic comença el 2017 amb diferents premis i exposicions a Espanya i França.

 

Part del seu treball personal proposa provocar l’espectador replantejar les seves creences sobre el medi, creant imatges que no s’ajustin a la normalitat, reflectint el seu interès en expressar les contradiccions de la societat.

 

Produeix les seves obres a través de la reflexió i contemplació del seu cercle més proper i troba inspiració en la seva vida quotidiana

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?