MClara-Riera_Cercele

Maria Clara, Arnau Vergés & Jordi Casas

Arquitecta

CREArquitectura i Arnau Estudi d’Arquitectura, dos estudis gironins amb un ADN empapat de la personalitat creativa pròpia del caràcter exposat a la tramuntana i amb una trajectòria jove però prou amplia i consolidada en l’àmbit de l’arquitectura efímera, el disseny de muntatges temporals i l’execusió al detall i petita escala, uneixen equip per sumar en idees, debat per a la proposta, consens i mans amb l’objectiu d’acabar multiplicant en la formalització final pel muntatge del pati de la Galeria d’art Pelaires.

 

Pel que fa a arquitectura especialtizada en el disseny temporal, destaca la seva repetida i premiada participació en festivals com “Girona, Temps de Flors” o el “Lluèrnia”, el festival del foc i de la llum d’Olot. Per altra banda el seu currículum compte, entre altres, amb el disseny d’espais expositius pel Col.legi d’Arquitectes de Catalunya o El Centre Cultural del Born.

 

Ambdós han rebut varis reconeixaments pels seus treballs, destacant el Premi Nacional d’Arquitectura Efímera 2015 (Emporia) per l’exposició itinerant dels “Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2014” (CREArquitectura, amb Pere Fina i Albert Bosch). Han estat també seleccionats i premiats en varies ocasions als Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona.

REDESCOBREIX ELS ALTRES ARTISTES!

Ja saps a quin Pati serà la seva intervenció?

Descobreix