foto-equipo-amygdala

LHRC Colectivo de Arquitectura Ligera & Paloma Escolar

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentem!

Per a aquest projecte es genera una col·laboració entre dos membres de LHRC Colectivo de Arquitectura Ligera i Paloma Escolar de Miguel, il·lustradora i coordinadora de l’ONG Sunseed Desert Technology. La fusió d’interessos genera una simbiosi entre les capacitats tècniques de l’equip d’arquitectes, especialitzats en arquitectura tèxtil i el treball amb membrana estructural, i la il·lustradora, que aporta un ampli coneixement sobre el món natural i les qualitats cromàtiques de les diferents espècies vegetals.

 

LHRC té experiència en el treball amb tela per a estructures tibades, i ha coordinat workshops en els quals el material tèxtil era l’eix de les produccions, en universitats a Espanya (Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat d’Alcalá, Universitat d’Alacant) i Mèxic (Tecnológico de Monterrey).

 

Paloma ha treballat en projectes relacionats amb la sostenibilitat, l’educació mediambiental i la ressò-construcció a Espanya i Llatinoamèrica, en paral·lel al desenvolupament del seu treball com a il·lustradora, especialment interessat en els tints naturals i les formes florals.

 

Junts ja han treballat en la construcció d’un artefacte estructural efímer, aquesta vegada amb tela de paracaigudes reutilitzat, per al Festival Reina Loba, en Os Blancos, Galícia, en 2017.

 

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?