FullSizeRender

Isabel Villares, Júlia Borges & Víctor Viscor

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentem!

Compost per tres joves arquitectes amb interessos en comú, l’equip és la conjunció de dues brasileres i un català. Víctor és de Barcelona, format a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle. Es van conèixer al 2014 quan Isabel va estar per primera vegada a Barcelona per fer el curs Espais Efímers. Exhibition Design a ELISAVA.

 

Júlia i Isabel són de São Paulo i van fer la carrera juntes en la Escola da Cidade. Al 2015, van decidir venir a Espanya per estudiar els seus respectius màsters. Isabel ha triat especialitzar-se en la carrera de paisatgisme cursant el Màster d’Arquitectura del Paisatge mentre Julia actualment cursa el Màster de Projectació Urbanística, tots dos de la ETSAB (UPC).

 

Al llarg de les seves trajectòries individuals en l’àmbit de l’arquitectura, van anar adquirint experiència en els diversos camps d’actuació de la professió. En l’equip se sumen associacions i col·laboracions en l’univers dels efímers, com l’elaboració de projectes d’il·luminació per a exposicions amb l’arquitecta brasilera Fernanda Carvalho i la participació en muntatges d’instal·lacions lúdiques del Col·lectiu Basurama per al festival Virada Cultural realitzat a São Paulo al 2014.

 

Al 2015, Victor i Isabel van participar a la segona edició del Festival d’Intervencions Efímeres A Cel Obert, amb la proposta guanyadora “Matís de Cels”, realitzada al Pati del Convent de la Puríssima localitzat a la ciutat de Tortosa.

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?