autors4

Francesca Neus Frontera Carbonell

Arquitecta

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Em present!

Arquitecta llicenciada des del 2011 per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Durant el primer any professional, treballà en projectes internacionals amb l’estudi Miralles Tagliabue – EMBT, a Barcelona i GRAS a Mallorca. Posteriorment, interessada en el disseny del Paisatge, treballà a Londres en els estudis Martha Schwartz Partners i URBAN , amb projectes a Europa, Xina, Nord-Amèrica, Regne Unit, Indonesia i Àfrica. Avui dia resideix als Països Baixos treballant en projectes d’interiorisme a Taiwan, de paisatgisme a Regne Unit i arquitectònics a Mallorca i Alemanya.

 

Ha dissenyat i construït instal·lacions artístiques efímeres i mobiliari fent ús dels recursos del lloc. Té un especial interès pel disseny social, explorant la relació entre persones, tecnologies i espai. Busca profunditzar en la sensibilitat individual i col·lectiva, suscitant somnis i ampliant els horitzons de la consciència a través de la bellesa de la matèria fugaç.

 

Guanyà el primer premi per a la construcció del Museu Arqueològic de Calvià. També assolí el primer premi en la 13ena Edició del concurs  sobre Projectes Mediambientals i Sostenibles per la Universitat Politècnica de Catalunya, amb el projecte Revolució del Vent Urbà: un sistema de generació d’energia reutilitzant l’energia dissipada del metro.

 

Interessada en el debat sobre quina serà la concepció de l’arquitectura del futur i la definició de la següent generació, és cofundadora dels Premis IS ARCH per Estudiants d’Arquitectura on s’analitzen les solucions aportades pels alumnes d’arquitectura en el marc de la universitat.

A quin pati farà la seva Intervenció Efímera?