carmenpau

Carmen Torres & Pau Sarquella

Arquitectes

Es coneixen durant els anys d’estudis a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona ETSAB. Cursen un any d’intercanvi a les escoles de TU-Delft i ENSA-Paris Malaquais respectivament. Es graduen en el 2011 a Barcelona. En els seus primers anys laborals es mouen entre Barcelona, Girona i Paris, on treballen amb diferents estudis d’arquitectura desenvolupant projectes públics en els camps de l’espectacle, l’esport i la recerca.

 

En 2014 surt al mercat Persiana Barcelona, una empresa de la qual en Pau es cofundador, per comercialitzar la persiana tradicional repensada arrel del concurs d’idees Racons de la ciutat de Barcelona.

 

La seva primera obra construïda, Carnisseria dels Germans Soler ha estat àmpliament publicada i guardonada. Com a joves arquitectes troben les seves primeres oportunitats per proposar espais dins del mon efímer. La seva participació a Girona Temps de Flors amb la proposta Mosca, els porta a ser comissaris de la 18ena edició dels Premis d’Arquitectura de les comarques de Girona.

 

Actualment resideixen a Bangkok on combinen la docència a l’Universitat d’arquitectura de Chulalongkorn amb el desenvolupant de projectes a Catalunya, com la remodelació i ampliació del centre cívic La Sauleda a Palafrugell o una estació de servei.

REDESCOBREIX ELS ALTRES ARTISTES!

Ja saps a quin Pati serà la seva intervenció?

Descobreix