foto-equipo-claro

Beatriz Quintela & Tomàs Montis

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentem!

Arquitectes llicenciats des de 2011 i 2012 per la Universitat Ramon Llull, La Salle (Barcelona).

 

Beatriz Quintela Bermejo és de Barcelona. La seva carrera professional començà l’any 2009, quan va començar a treballar en despatxos d’arquitectura com l’Estudi Toni Gironés o Xavier Güell, alhora que finalitzava els seus estudis universitaris.

 

L’any 2013, es trasllada a Brussel·les, on treballa durant gairebé 3 anys en la construcció de la Nova Seu Europea de l’OTAN, inaugurada en 2017. Des de principis de 2016, viu a Palma de Mallorca, treballant per Taroms Arquitectes.

 

Tomàs Montis Sastre, mallorquí traslladat a Barcelona per estudiar, en 2011 comença a treballar als despatxos de l’arquitecte Jordi Hidalgo o Miralles Tagliabue – EMBT, a Barcelona, en projectes de caràcter internacional. Al mateix temps, interessat per l’arquitectura mediterrània, cursa el Màster Europeu d’integració del Projecte Arquitectònic Mediterrani, on obté la qualificació de millor expedient acadèmic amb el treball “L’arquitectura de la cantonada. Jujol, Coderch i Llinàs”.

 

L’any 2013 marxa a Brussel·les per treballar al despatx BAEB (Bureau d’Architecture Emmanuel Bouffioux) en projectes residencials Passivhauss.

 

Des de finals de 2015, torna a Palma, i funda el seu propi despatx, on desenvolupa projectes de caire públic i privat.

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?