quadratura-del-cercle

Alba Fernández & Adrià Marrasé

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentam!

Arquitectes que combinen la pràctica professional amb diverses participacions en concursos de l’àmbit de l’arquitectura. Es coneixen l’any 2016 a l’estudi Camps Felip Arquitecturia desenvolupant projectes de caràcter públic i privat. Amb gustos i afinitats molt similars, decideixen unir-se per formar equip de treball.

 

Alba Fernández Míguez (Girona, 1993)

 

Arquitecta per la Universitat de Girona l’any 2018.

 

Entre els anys 2016 i 2018 treballa a Camps Felip Arquitecturia, participant en el desenvolupament de projectes de l’àmbit privat i públic en diferents escales urbanes.

 

Participa exposant el seu Treball de Fi de Grau al pavelló català a la Biennal d’Arquitectura de Venècia.

 

Actualment, combina l’àmbit laboral amb el docent. Col·labora amb el despatx Mayorga+Fontana Arquitectes realitzant projectes urbanístics i paisatgístics. Exerceix com a professora assistent a l’assignatura de projectes a la Universitat de Girona.

 

Adrià Marrasé Hidalgo (Barcelona, 1989)

 

Arquitecte per l’ETSA del Vallés l’any 2015.

 

Entre els anys 2013 i 2014 col·labora amb Silvia Contreras a l’estudi FUSINA6 desenvolupant projectes d’interiorisme, retail i disseny de mobiliari.

 

L’any 2015 s’incorpora a Camps Felip Arquitecturia i, al costat de Josep Camps i Olga Felip, participa com a col·laborador en el desenvolupament i disseny de projectes. Exerceix de cap de concursos i projectes, liderant propostes d’àmbit autonòmic i internacional, fent equip amb despatxos de renom com el de Tuñón Arquitectos.

Paral·lelament a la seva activitat laboral, realitza diversos concursos dirigits a arquitectes joves.

Al desembre de 2018 abandona Camps Felip Arquitecturia per iniciar la seva etapa com arquitecte freelance.

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?