autors2

Adriana Bravo, Carlos Morell & Maddie Rotaeche

Arquitectes

Comparteix-me!

[indeed-social-media sm_list=”fb,tw,goo,pf,email,whatsapp” template=”ism_template_22″ disable_mobile=”0″ print_total_shares=”0″ display_tc_label=”0″ display_tc_sublabel=”0″ tc_theme=”light”]
Hola Insòlits! Ens presentem!

Tres joves arquitectes formats entre Barcelona i Madrid a universitats com l’ETSAB, ETSAM i UCJC. Cursen els tres un any d’intercanvi a l’estranger, a universitats com la ENSAPL de Lille (França) i la UMC de Santiago de Xile (Xile). Aquí troben l’espai per desenvolupar exitosament a nivell personal diferents variants artístiques complementàries a l’arquitectura. Graduats entre 2015 i 2016 amb varis anys de pràctiques a distints estudis tals com Peris-Toral o Duch-Pizà. Recollint a la seva trajectòria acadèmica algun premi tant de reconeixement nacional pel projecte final de carrera com es la XIII edició de la Bienal Espanyola d’arquitectura i urbanisme i altres concursos de caràcter nacional e internacional d’arquitectura com el XXVIII Concurso CAP ’14 de Chile, s’inicien al món professional en estudis tant d’arquitectura com d’art contemporani.

 

Units per un enteniment natural tant personal com professional, es senten orgullosos de tenir el mar com a pàtria comú. Amb ganes de mostrar el seu potencial allà on se’ls hi concedeixi l’oportunitat, afronten els nous reptes d’una manera molt propera, enriqueixin-se uns als altres amb les diferents qualitats artístiques pròpies aportant un resultat interessant al conjunt del grup. Creuen fidelment en defensar, a les seves diferents variants, una arquitectura pensada per una escala humana, cuidada i detallada.

A quin pati faran la seva Intervenció Efímera?