PREMIS INSÒLIT

Per tal de reconèixer el treball i la creativitat dels autors i les autores,

des de l’INSÒLIT Festival volem atorgar un premi per a cada edició del Festival.

Diferents personalitats del món del disseny, l’arquitectura i la creació valoraran les intervencions realitzades als patis atorgant un premi a la millor intervenció.

Entrega de premis Edició 2016

PREMIATS

Jordi Casas, Mª Clara Riera i Arnau Vergés

Entrega de premis Edició 2017

PREMIATS

Adriana Bravo, Carlos Morell & Maddi Rotaeche

El Jurat (Edició 2017)

Maria Clara Riera

Arquitecta i guanyadora del premi Jurat Edició 0

Maria Clara Riera és arquitecta. Autora de nombroses instal·lacions efímeres, n’ha rebut diversos guardons i reconeixements.  Juntament amb Arnau Vergés i Jordi Casas, són els  nostres flamants guanyadors de l’Edició 0 del Festival Insòlit.  Va ser un honor tenir-los l’any passat al pati de Can Verí amb el seu MARENOSTRUM!

Diego Ingold

Artista plàstic i Actor

Diego Ingold és un artista plàstic i actor nascut i afincat a Palma. Professor i improvitzador a l’escola de TrampaTeatre. Fa anys ja, Co-fundador de l’associació cultural EnLaEsperaTeEsquino.

Olimpia Velasco

Artista

Olimpia Velasco és llicenciada en Belles Arts per la Universidad Complutense de Madrid. Va realitzar cursos de Doctorat a T.E.I. Athinon, Atenas (Beca Sócrates) i a la Universidad Complutense de Madrid. És Diplomada en Disseny Gràfic pel Centro Español de Nuevas Profesiones de Madrid. Les seves obres estan presents en col·leccions públiques i privades.

El Jurat (Edició 0)

Jaume Reus

Historiador de l’art i gestor cultural

Jaume Reus i Morro és un historiador de l’art i gestor cultural català, actual director de l’Arts Santa Mònica. És doctor Cum Laude en Història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears, amb la tesi Evasió i exili interior en l’obra de Joan Miró: 1939-1945.[1]

Ignacio Salas i Pons

Arquitecte

President de la demarcació de Mallorca del Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears. En un festival on el paper de la creativitat, l’espai, el patrimoni arquitectònic i la transformació urbana són aspectes fonamentals, pensem i hem volgut comptar amb la representació del col·lectiu d’arquitectes de les illes.

Rosa Júlia Roman Quetglas

Professora d’Història de l’Art i Turisme (UIB)

Les seves linies d’investigació han estat relacionades principalment amb el patrimoni cultural i arquitectònic de Mallorca, i en la història de Jardins i evolució del paisatge cultural. Involucrar el món acadèmic és també la manera en què l’organització fa present la seva voluntat de, a través del festival, generar i difondre coneixement.