PREMIS INSÒLIT

Per tal de reconèixer el treball i la creativitat dels artistes,
des de l’INSÒLIT Festival volem atorgar dos premis per a cada edició del Festival.

Diferents personalitats del món del disseny, l’arquitectura i la creació valoraran les intervencions realitzades als patis atorgant un premi a la millor intervenció.

L’INSÒLIT és un festival per a la gent, és per això que considerem molt important conèixer la opinió dels visitants. Convidem a totes les persones a votar la millor intervenció a través de les butlletes informatives que hi trobaran a cadascun dels patis.

El Jurat (Edició 0)

Jaume Reus

Historiador de l’art i gestor cultural

Jaume Reus i Morro és un historiador de l’art i gestor cultural català, actual director de l’Arts Santa Mònica. És doctor Cum Laude en Història de l’Art per la Universitat de les Illes Balears, amb la tesi Evasió i exili interior en l’obra de Joan Miró: 1939-1945.[1]

Ignacio Salas i Pons

Arquitecte

President de la demarcació de Mallorca del Col·legi d’Arquitectes de les Illes Balears. En un festival on el paper de la creativitat, l’espai, el patrimoni arquitectònic i la transformació urbana són aspectes fonamentals, pensem i hem volgut comptar amb la representació del col·lectiu d’arquitectes de les illes.

Rosa Júlia Roman Quetglas

Professora d’Història de l’Art i Turisme (UIB)

Les seves linies d’investigació han estat relacionades principalment amb el patrimoni cultural i arquitectònic de Mallorca, i en la història de Jardins i evolució del paisatge cultural. Involucrar el món acadèmic és també la manera en què l’organització fa present la seva voluntat de, a través del festival, generar i difondre coneixement.